ANGAJĂRI MASIVE la Loteria Română!

În acest an, Loteria Română vrea să recruteze 55 de specialiști IT și mai mulți oameni în agențiile loto. Potrivit bugetului Loteriei pe 2017, compania de stat vrea să recruteze 33 de specialiști IT din afara companiei și 12 din personalul angajat la punctele de lucru din județele pe funcții de analiști IT, pentru mentenanța noilor echipamente loto de organizare și operare a jocurilor de noroc. Alți 10 specialiști IT urmează să fie angajați pentru dezvoltarea sistemului de joc loto.

De asemenea, 69 de oameni vor fi angajați în agențiile loto, preponderent pentru funcția de operator gestionar loto.

Compania are în vedere, pentru 2017, creşterea cifrei de afaceri din loto 6/49 prin măsuri de marketing şi promovare, noi angajări în agenţiile loto, prin alocarea unui fond suplimentar de câştiguri care să crească atractivitatea jocului şi prin "motivarea şi antrenarea personalului printr-o politică salarială îmbunătăţită".

Loteria Română şi-a bugetat pentru acest an venituri totale de 925,4 milioane de lei, în creştere cu 6% faţă de 2016, când a realizat, potrivit rezultatelor preliminate, încasări de 871,65 milioane de lei.