Ansamblul Folcloric “Doina Bascovului” - invitat la Ziua Comunei Mușătești!

În acest weekend, în comuna Mușătești a fost sărbătoare mare.
Și cum orice sărbătoare nu este sărbătoare fără muzică și joc, partea artistică a zilei a fost întreținută de ansamblul folcloric “Doina Bascovului”.
Artiștii bascoveni au fost prezenți pe scenă în formulă completă, cu instrumentiști, soliști și dansatori.
Astfel, la evenimentul de suflet al locuitorilor localității au susținut atmosfera cei 12 instrumentisti, 9 solisti, și grupul de 36 dansatori ai Bascovului.
Ținem să reamintim că este pentru prima dată când se organizează Ziua Comunei, primarul din Mușătești, Constantin Oancea, declarând că evenimentul a fost pe măsura așteptărilor.
Alături de artiștii de la Doina Bascovului au cântat și Steliana Sima, Mihai Constantinescu, Simona Constantinescu, Brațian Bădescu, Grupul Vocal Bărbătesc al Căminului Cultural ”Constantin Bădescu” Argeș.

 

Casa de Cultura a com. Bascov a fost inaugurata in data de 6 decembrie 2012, chiar in ziua Sf. Nicolae.
Condusa de Manager Lorena Toma, om de televiziune, institutia a cunoscut un avant cultural deosebit, castigand un renume important in cultura argeseana.
Într-un timp foarte scurt in cadrul Casei de Cultura din Bascov au fost infiintate numeroase grupuri artistice cu care ne-am deplasat atat in judetul Arges cat si in alte judete, reusind sa obtinem numeroase premii.
In cadrul Casei de Cultura Adriana Trandafir au fost infiintate sectii pentru diferite cursuri artistice , astfel parintii avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata in functie de aptitudinile si preferintele copiilor, institutia devenind astfel un centru cultural important in judetul Arges.
Copiii beneficiaza de sali dotate dupa ultimele standarde europene: sala de balet, sala pentru dans popular, dans modern, karate ashihara, karate sabaki, canto popular, canto muzica usoara, modelling,etc


Contact:
Casa de Cultura Bascov
strada Paisesti DN, nr. 127
com. Bascov, jud.Arges
Tel/ Fax: 0248.290.313
email :
casadeculturaadrianatrandafir@yahoo.com