ANUNȚ! Auchan deschide noi magazine în Stațiile Petrom

Auchan a semnat un contract de partenerit cu OMV Petrom pentru deschiderea unui nou format de magazine de proximitate în Stațiile Petrom, potrivit economica.net.

Astfel, în acest an, Auchan Retail România planifică să deschidă 14 magazine sub marca MyAuchan. Cunoscut în România pentru hipermarketurile Auchan, este pentru prima dată când Auchan deschide în țară magazine sub acest format.

Oferta din magazinele MyAuchan va include produse dintr-o gamă variată: produse alimentare, inclusiv carne proaspătă, fructe și legume, dar și cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto, precum și mărcile proprii Auchan.

”Această inițiativă este un pas înainte pentru implementarea Strategiei Actualizate 2021+ a OMV Petrom, care pune accent pe creșterea ofertei și pe îmbunătățirea experienței clienților. Consumatorul modern este mereu în viteză și vrem să ne adaptăm acestei tendințe. Astfel, vom oferi clienților stațiilor Petrom oportunitatea de a-și face cumpărăturile de zi cu zi, odată cu alimentarea cu carburant, economisind astfel timp. Asocierea celor doua branduri nu este întâmplătoare pentru că atât Petrom, cât și Auchan oferă clienților aceeași promisiune a prețurilor accesibile.", a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

„Această cooperare pe scară largă, care va demara printr-un proiect pilot de calibrare, se înscrie în ambiția Auchan de a fi o companie de retail multiformat. Prin acest proiect aducem diferența Auchan mai aproape de toți românii grație gamelor adaptate de produse și servicii, produselor proaspete, de calitate, prețurilor avantajoase și unei experiențe unice de cumpărare. Nu în ultimul rând, prin intermediul acestui proiect ambițios, atât Auchan cât și Petrom vizează un obiectiv comun: 100% clienți mulțumiți.", declară Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Sursa: economica.net