ANUNȚ! Casa de Pensii - 17 bilete de tratament balnear nealocate

Repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 3 a fost afișată la sediul instituției Casei Județene de Pensii Argeș.

Datele de prezentare în stațiune fiind în perioada 21 - 24 aprilie 2017.

Pe baza cererilor înregistrate, au fost alocate 41 de bilete de tratament balnear. Au ramas 17 bilete nealocate, în următoarele stațiuni: Amara - 8 bilete, Buziaș - 1 bilet, Geoagiu - 1 bilet, 1 mai - 1 bilet și Pucioasa 6 bilete.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 07.04.2017 - 13.04.2017, conform planificării care va fi anunțata telefonic fiecarui beneficiar.

Contribuția individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
Contribuția individuala este de 50%, în cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natura salarială care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament va fi eliberat personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie sa aiba asupra lui cuponul lunii martie 2017 (copie sau original) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.