(video) Moarte învăluită în mister - Autorul este un cunoscut manelist din...

UPDATE: Bărbatul, care a lovit o bătrână cu mașina și a fugit de la locul accidentului, este Dany Chinezul, un cunoscut manelist din județul Vâlcea.

Video - ce povestesc vecinii femeii decedate


Artistul, care a accidentat mortal o femeie din comuna Cuca, a fost prins a doua zi de la teribilul incident și încătușat.
Acesta le-a povestit polițiștilor că nu a văzut-o pe femeie și nu și-a dat seama de accident.

Primarul comunei Cuca este cel care a apelat serviciul de urgență 112, după ce a fost anunțat de un apropiat că o femeie zace desfigurată pe ulița satului.
Vlad Filoftea se afla într-o stare deplorabilă atunci când primarul a fugit să vadă ce s-a întâmplat.
Atunci când a fost întrebată de edil ce s-a întâmplat, femeia nu și-a putut da seamna cum a ajuns să fie rănită. Acesta, împreuna cu alți doi bărbați, au ajutat-o pe femeie să ajungă într-un loc mai ferit, acesta fiind momentul în care priarul și-a dat seama că totuși este vorba despre un accident. Unul dintre pantofii femeii lipsea, la frunte era serios lovită, iar atunci când a fost ridicată, aceasta s-a plâng de dureri mari în zona coastelor.
Edilul este sigur că șoferul vinovat este conștient de fapta sa, însă nu vrea să recunoască.

Video - primarul comunei Cuca

UPDATE: Autorul accidentului mortal de la Cuca a fost identificat noaptea trecută. Este vorba de un tânăr, de 27 de ani, din Vâlcea. Vă reamintim că, o femeie, in vărstă de 87 de ani, a fost lovită  mortal  de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul tragediei. Autorul accidentului a fost reținut pentru 24 de ore.

Duminică seara, un apel la 112 anunța un grav accident rutier petrecut în zona bisericii din comuna Cuca, în urma căruia o bătrână și-a pierdut viața. Conform apelului, femeia ar fi fost lovită de o mașină.

Ajuns la fața locului, echipajul de Poliție a găsit-o pe femeie în viață, conștientă, așezată pe un pod și lovită la cap și la picioare. Bătrâna a reușit să comunice cu polițiștii, însă a spus că nu a fost lovită de nicio mașină: „Nu maică, nu m-a lovit nimeni”, acestea au fost ultimele ei cuvinte.

Bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă la două ore diferență a murit. 

În urma apelului la 112, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Cauzele morții vor fi stabilite la necropsie. Deocamdată, polițiștii nu pot confirma dacă într-adevăr a fost vorba despre un accident rutier, având în vedere ultima declarație a bătrânei. 

Cei care au informații despre acest caz sunt rugați să sune la 112.