Argeșean împușcat în cap de iubita sa! Este în stare extrem de gravă!

Un polițist de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt a fost rănit la cap cu propriul pistol, în timp ce iubita lui se juca cu arma, potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Județean Olt. Cei doi formau un cuplu de doar câteva săptămâni.

Conform surselor noastre, polițistul este argeșean. Bărbatul are doi copii, din prima căsătorie şi este angajat în poliţie de 14 ani. 

CITEȘTE ȘI ... ARGEȘ: Chirii de un leu declarate la ANAF!


Femeia susţine că l-ar fi rănit accidental pe poliţist. Bărbatul este acum în stare gravă, la spitalul de urgenţă din Craiova. Înainte de acest incident, cei doi fuseseră în vizită la nişte prieteni. Nu se ştie deocamdată dacă odată ajunşi acasă s-au certat. Cert este ca în miezul nopţii, vecinii au auzit o bubuitură puternică.

“Au fost mai multe apeluri în care era o femeie agitată, care nu putea să dea date precise, dar aducea injurii la adresa tuturor. Colegul care era în momentul respectiv mi-a precizat că prezentau halena etanolica ambii, afirma a fost o joacă”, susține Alina Duminica, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanţă Olt.


Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Slatina. Pentru că bărbatul era în stare gravă, medicii au luat decizia să îl transfere de urgenţă la Craiova.

Bogdan Fanuta - director Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova: “Starea este extrem de gravă, momentan nu putem spune dacă va putea supravieţui sau nu. În momentul de faţă nu se pune problema intervenţiei chirurgicale, se pune numai problema stabilizări pacientului, pronosticul este extrem de prost”.

Şi fata a fost operată.

CITEȘTE ȘI ... Accident sau sinucidere la Câmpulung? O femeie a pierit chiar de ziua ei

Cătălin Patru - director medical Spitalul Clinic din Slatina: “Leziunile produse prin împuşcare sunt severe. Pacienta a fost supusă intervenţiei chirurgicale în cursul zilei în momentul de fata fiind în reanimare”.

Împrejurările în care s-a descărcat arma sunt încă neclare, pentru că starea de sănătate a celor doi nu a permis audierea lor. Cert este că după ce şi-a împuşcat iubitul tânăra a fost cea care a sunat de mai multe ori la 112. Apoi i-a sunat şi pe prietenii la care fuseseră în vizită.