Argeșean prins că racola fetițe pe Internet: ”Nu contează anii ieu Te iubesc Frumoaso...”

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au pe rol un dosar în care un argeșean, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a încercat să racoleze două fete, de 11 şi 12 ani.
Bărbatul, Gheorghe Mărgărit, este căsătorit şi are trei copii.
Acesta le promitea minorelor bani, telefoane şi bomboane în schimbul serviciilor sexuale.

CITEȘTE ȘI ... Vești bune despre Legea Salarizării pentru bugetari!


Gheorghe Mărgărit a fost prins în flagrant de poliţişti la Piteşti pe 16 mai 2016, în timp ce încerca să ademenească o fetiţă de 12 ani pe care o racolase pe Facebook şi căreia îi promisese bani, telefoane mobile şi dulciuri.
În plus, bărbatul încercase anterior să o racoleze şi pe sora de 11 ani a fetiţei cu mesaje pe Facebook şi SMS-uri.
Bărbatul a fost monitorizat în acest timp, fetițele aletându-și părinții referitor la mesajele primite.
În momentul în care Gheorghe Mărgărit a fost prins în flagrant delict în apropierea unui izvor din Piteşti, acesta avea buzunarele pline de bomboane. Bărbatul a fost reţinut doar 24 de ore, fiind cercetat ulterior în libertate sub control judiciar şi trimis în judecată în toamna lui 2016.


„Te iubesc şi îţi dau câte un cadou şi bănişori ai să vezi acest lucru te pup iubi”

Conform Adevărul.ro:
”După o perioadă de timp, bărbatul în vârstă de 45 ani i-a trimis „cerere de prietenie” şi sorei micuţei, în vârstă de 12 ani.

Speriate, cele două surori le-au povestit părinţilor cele întâmplate, iar aceştia au înştiinţat organele legii. Cert este că bărbatul, deşi ştia că fetiţele au vârste cuprinse între 11-12 ani, le-a cerut acestora să se întâlnească cu ele pentru „a le iubi” şi „a le pupa” fiind dispus să vină şi la domiciliul acestora.

Bărbatul, tată a trei copii, le-a promis fetiţelor că o să le dea bani şi cadouri şi că nu or să „regrete” dacă îl vor primi la el acasă. Iată în cele ce urmează un fragment din discuţiile purtate de bărbat pe contul minorei de 11 ani. Trebuie spus în locul minorei, Gheorghe Mărgărit a vorbit cu mama fetiţei, care avertizase deja poliţia.

Bărbatul foloseşte un limbaj presărat cu greşeli gramaticale şi de ortografie, încercând să se întâlnească cu cele două minore prin folosirea de complimente sau ademenindu-le cu sume de bani sau bunuri.

Minora de 11 ani: Cine eşti?

Gheorghe Mărgărit: Un care te place iubi frumoaşi

Minora: Şi ce vrei de la mine

G.M.: Să fim prieteni dacă se poate şi mai aproape m-ai pe înţeles iubiţi eşti super de Frumoasă Păpuşă îmi place de tine iubi

Minoră: Păi eu am 11 ani tu eşti mai mare.

G.M.: Păi trebuie să ştie cineva te iubesc şi îţi dau câte un cadou şi bănişori ai să vezi acest lucru te pup iubi

Minora: De ce vrei adresa mea?

G.M.: Să ne întâlnim. Şi dacă vrei un telefon. Cu taci (se referă la un telefon cu touch screen, n.red).

Şi în discuţia cu sora de 12 ani, bărbatul în vârstă de 45 de ani apelează la acelaşi limbaj, vocabular greu de descris în cuvinte, relevante în acest sens sunt fragmentele:

„Nu contează anii ieu Te iubesc Frumoaso esti super de Frumoasă Păpuşe şi vreau să fim prieteni iubi” sau „Nu vrei să trăieşti mai bine iubi îţi dau şi bani Păpuşe Te iubesc Frumoaso şi te Pup iubi”.”

Sursa: Adevarul.ro