Argeșeanul VIOREL DOBRIN - Aur la CAMPIONATUL EUROPEAN DE AKANDENBERG

Sportivul argesean cu” bratele de fier” s-a intors victorios de la CAMPIONATUL EUROPEAN DE AKANDENBERG care s-a desfasurat in POLONIA , KATOWICE in data de 15-22.05.2017. Viorel Dobrin din comuna POIANA LACULUI este romanul cu cele mai puternice brate din skandenberg la nivel european la categoria de 80 kg-SENIORI, dupa ce in urma cu cateva zile a „dat” mana cu cei mai puternici oameni din lumea skandenberg-ului de unde a venit triumfator mai ales ca el a obtinut prima medalie de aur la un campionat european de skandenberg.

Batalia nu a fost usoara deloc , deoarece a avut de infruntat 24 de sportivi la bratul stang si 22 de sportivi la bratul dreapt. Locul 1 l-a obtinut la bratul stang iar la bratul drept s-a clasificat pe locul 4. De asemenea cu el la acest campionat a mai participat si ALEODOR TUDORACHE la categoria DISABLE-75 KG care s-a clasificat in primii 10.

Sportivul, se pregateste acum pentru urmatoarea etapa, si anume CAMPIONATUL MONDIAL DE SKANDENBERG care va avea loc in luna Septembrie in UNGARIA. Si in trecut sportivul a avut numai rezultate exceptionale, fiind multiplu campion national la categoriile: 70 kg, 75 kg si anul acesta 80 kg. Cu toate ca timpul il imparte intre munca si antrenament Viorel Dobrin este si student la FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT din PITESTI.

In data de 28-30.04.2017 a avut loc CAMPIONATUL NATIONAL DE SKANDENBERG unde a participat cu succes el si intreaga echipa. Competitia s-a desfasurat in CODLEA , jud BRASOV, si a avut un numar de 240 de sportivi. VIOREL a obtinut locul 1 la ambele brate , fiind neinvins.

Nu doar el a reusit sa obtin rezultate bune ci si cativa dintre sportivii pe care el ii antreneaza si de care este foarte mandru. Drept urmare a rezultatelor foarte bune obtinute in total de clubul lor au reusit sa se clasifice pe locul 2 in „competitia” cluburilor cu un total de 22 de medalii, din care:

-12 medalii de AUR

-5 medalii de ARGINT

-5 medalii de BRONZ

Insa toate acestea nu ar fi fost posibile daca sportivul nu ar fi primit sprijin financiar din partea unor oameni cu suflet mare, carora doreste sa le multumeasca pentru intregul sprijin de pana acum si mai ales pentru faptul ca au avut incredere in fortele lui. Printre acestia se numara:

- SC CIPCOS MAR SRL

- SC E.B.C SRL

- SC DEVELOPEMENT EDEL WEISS SRL

- SC DACRISE INFORMATICS VPD SRL

- GEO RANKER

- E-ROTI.RO

- REDIS NUTRITIE

- LONDON ARMWRESTLING TEAM

- BOOST IT HUB

- dl . ROBU MIHAI (Directia jud. Pentru Sport si Tineret Arges) si dl RADULESCU MIRCEA