ASTĂZI - Ziua naționala a veteranilor de război!

Astăzi, la Cimitirul Eroilor din Pitești a avut loc o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane și jerbe de flori la monumentele dedicate eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial.
Cu ocazia Zilei naționale a veteranilor de război, conducerea județului a luat parte la manifestările organizate de Garnizoana Pitești.
Reprezentanții administrației județului Argeș au dorit să aducă un omagiu și veteranilor argeșeni, reprezentați de comandorul Mihai Ghițescu, veteran de război cu gradul de căpitan în rezervă, în vârstă de 97 de ani.

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a transmis un mesaj de respect și apreciere pentru toți veteranii județului Argeș: “Datorită eroismului, curajului și patriotismului de care au dat dovadă veteranii, astăzi România este un stat independent și liber. Datoria noastră este să-i respectăm și să-i cinstim pe cei care astăzi mai sunt în viață, din păcate tot mai puțini! Cu profund respect și considerație, urez tuturor veteranilor de război argeșeni un sincer şi călduros ,,La mulţi ani! și multă sănătate, dumnealor și familiilor!”.