Atenție argeșeni! Poliția Argeș avertizează...

Inspectoratul de Poliție Argeș îi avertizează pe argeșeni despre acțiunile hoților, tot mai des raportate în ultima vreme.
Aceste grupuri mixte acționează după metode bine stabilite, fiecare membru știind foarte bine ce are de făcut, folosesc semne discrete, prin care comunică cu ceilalți membrii ai grupului.

CITEȘTE ȘI ... ÎN APRILIE! Pensionarii argeșeni vor primi banii mai devreme

Conform polițiștilor argeșeni, când circulăm în mijloacele de transport în comun, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că infractorii pot acționa chiar în apropierea noastră.

Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș vă face următoarele recomandări:

- evitați să vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuit;

- întotdeauna geanta să fie închisă și să se afle în câmpul dumneavoastră vizual;

- țineți bagajul așezat în fața dvs.

- nu țineți portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele de la spatele pantalonului, acestea reprezintă o țintă a hoților atât la urcare, coborâre, cât și în timpul mersului în mijlocul de transport;

- păstrați banii și alte obiecte de valoare în buzunarele interioare ale hainei;

- căutați să vă schimbați locul, dacă în aglomerație, vă simțiți înconjurat de persoane dubioase.

Dacă sunteți victimele acestor infractori, polițiștii vă îndeamnă să rețineți cât mai multe semnalmente ale autorilor și sesizați în cel mai scurt timp Poliția prin apelul unic de urgență 112.