ATENȚIE Cetățenii din Bascov care au proprietăţi pe traseul Autostrăzii Piteşti-Sibiu sunt așteptați la Primărie!

ATENȚIE Cetățenii din Bascov care au proprietăţi pe traseul Autostrăzii Piteşti-Sibiu sunt așteptați la Primărie!

Poriectul mult aşteptatei autostrăzi Piteşti-Sibiu pare să prindă viață. Au fost deja scoase la licitaţie lucrările pentru execuţia celor două capete ale autostrăzii. Lucrările vor începe, concomitent, atât dinspre Piteşti, cât şi dinspre Sibiu.
 
În aceste condiţii, în perioada următoare va începe procesul de identificare a proprietarilor pe ale căror terenuri va trece viitoarea autostradă,la Bascov această operaţiune urmând să fie făcută de către Oficiul de Cadastru şi Primăria Bascov.

După identificarea proprietarilor, vor fi întocmite planurile parcelare, pentru terenurile ce urmează a fi expropriate pentru cauza de utilitate publică necesară realizării unui obiectiv de interes naţional.

Traseul va porni din zona străzii Mierluşeşti, unde va fi construit şi un punct de ieşire de pe autostradă, în genul celui de la mallul din Piteşti. Va continua paralel cu râul Argeş şi cu calea ferată, va tăia strada Luncă şi va ieşi din comună spre Dobrogostea.


ATENŢIE!
Locuitorii comunei Bascov care consideră că au proprietăţi pe traseul Autostrăzii Piteşti-Sibiu sunt rugaţi să ia legătura cu reprezentanţii Primăriei Bascov, compartimentul Fond Funciar sau compartimentul Urbanism, urmând ca aceştia să verifice documentele.
Demersul este necesar în vederea simplificării operaţiunilor de întocmire a cărţilor funciare şi a planurilor parcelare de pe traseul viitoarei autostrăzi!