ATENȚIE! Țepe online - Un argeșean a primit în loc de piese auto un simplu carton!

În aceste zile, la OPC a fost depusă o reclamație în care persoana păgubită se plângea că a primit prin colet simple cartoane în locul pieselor auto comandate. Argeșeanul comandase, pe unul dintre cele mai accesate site-uri din România pentru comerţul online, de la o persoană fizică, anumite piese auto.
Comanda a fost onorată, însă nu complet...Lipseau piesele!

Păgubitul a făcut reclamație, însă vanzătorul fiind persoană fizică, reclamația nu este de competența CJPC, motiv pentru care sesizările au fost transmise spre soluţionare către Poliţie.
În același caz s-a trezit și un alt argeșean, care a comabdat de pe aceași platformă online un telefon android şi a primit cu o bucată de lemn.

CITEȘTE ȘI ... Intervenție Salvamont la Bâlea! S-a prăbușit 150 m în munți!

De la început anului, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş a înregistrat și anumite reclamații stranii.
Vorbim aici de o reclamație completată de clienta unui salon  de înfrumuseţare, care a cerut hair-satilistei să o coafeze astfel încât să arate ca Jennifer Lopez. Femeia a reclamat că în urma procesului de coafare, părul  seamănă mai mult cu a lui Beyonce, deşi  ea ceruse explicit să arate ca Jennifer Lopez. 
Reprezentanții CJPC Argeş au rezolvat problema, mergând la respectivul salon, clineta nemulțumită primid o altă sesiune de înfrumusețare gratuită.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! S-a injunghiat la câteva luni după ce a născut! E a patra oară...

Tot la CJPC Argeş, un piteştean a reclamat recent că un frizer şi-a bătut joc de părul său, după ce i-a trasat, cu maşina de tuns, o dungă chiar în creşterul capului. 
Se pare că acest incident a fost defapt o răzbunare, frizerul mărturisind că: „ Individul ăsta a lansat zvonul prin oraş că ar fi babardat-o pe fata mea. Abia aşteptam să-mi intre pe mână”.

Un alt argeşean s-a prezentat la OPC pentru a avertiza că va tăia un copac care, cel mai probabil, va cădea peste gardul vecinului. „În caz că va fi  făcută vreo reclamaţie pe numele meu, să ştiţi că eu am anunţat!”, le-a spus cetăţeanul inspectorilor OPC. 

În ultimul an, argeșenii au mai reclamat prezervative găsite găurite şi lipsa termenului de valabilitate pentru ţigări.


Sursa:Adevarul.ro