ATENȚIE ȘOFERI! Trafic îngreunat în Argeș

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informează că pe Dealul Negru, pe sensul de mers Pitești-Râmnicu Vâlcea, circulația rutieră este restricționată a kilometrul 163 + 300 de metri, în afara localității Milcoiu, din cauza unei alunecări de teren. Astfel, se circulă pe cea de-a doua bandă de mers către Pitești, cu ajutorul indicatoarelor rutiere montate la fata locului pentru fluidizarea circulatiei. Lungimea drumului afectat este de aproximativ 25 de metri si se estimeaza ca lucrarile de reparatii vor dura aproximativ o luna de zile.

Totodată, reamintim că pe autostrada A1 București — Pitești, timp de aproximativ o luna, pe sensul de mers catre Pitesti, la kilometrul 35+500 de metri, se executa lucrari la un rost de dilatatie al podului (alternativ, pe benzile unu sau doi). De asemenea, pe sensul catre Capitala, se realizeaza lucrari (rosturi de dilatație pod) în zona kilometrului 109 (Pitești), pe banda de urgența și pe prima banda.

Pe DN73C, în județele Argeș si Vâlcea, din cauza unor alunecari de teren, pe tronsonul Curtea de Arges — Burlusi, între kilometrii 46 și 56, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 12,5 tone.