AMBUTEIAJ PE A1! Se lucrează timp de o lună!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informează că pe autostrada A1, timp de aproximativ o luna, pe sensul de mers catre Pitesti, la kilometrul 35 se executa lucrari la un rost de dilatatie al podului (alternativ, pe benzile unu sau doi). 

În plus, în această după amiază, pe autostrada București - Pitești, o coloană formată din autovehicule militare a tranzitat A1, aglomerând și mia mult traficul.

CITEȘTE ȘI ... (foto) ÎN PITEȘTI! Mașini făcute praf de un microbuz!

Circulatia rutiera este restrictionata pe DN7, la kilometrul 163 de metri, în afara localitatii vâlcene Milcoiu, din cauza unei alunecari de teren produse în data de 13.06.2017, care a afectat banda de coborâre a zonei cunoscuta sub denumirea de Dealul Negru, respectiv sensul de mers Pitesti — Râmnicu Vâlcea. Se circula astfel pe cea de-a doua banda a sensului de mers catre Pitesti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere montate la fata locului pentru fluidizarea circulatiei. Lungimea drumului afectat este de aproximativ 25 de metri si se estimeaza ca lucrarile de reparatii vor dura aproximativ o luna de zile.

 

Sursa foto Info Trafic Pitesti