Au jefuit un șofer! Doi copii- printre suspecți!

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii argeșeni au prins patru persoane, bănuite că ar fi jefuit un șofer de TIR. Tinerii, printre care și doi minori (o fată și un băiat de 17, respectiv 14 ani), se aflau într-o mașină în momentul în care au atras atenția polițiștilor, deoarece autoturismul a mărit viteza de deplasare la apropierea de echipajul de poliţie. 

Oamenii legii au urmărit mașina în care se aflau cei patru - doi barbaţi de 29 şi 23 de ani, precum şi o fată și un băiat, minori, de 17 şi 14 ani, toţi din comuna Băiculeşti. Oprind autoturismul, polițiștii au făcut verificări în urma cărora au găsit asupra fetei o sumă de bani și un document de identitate aparţinând unui bărbat domiciliat în Craiova.

La scurt timp, printr-un apel la 112 s-a anunțat că pe DN 65, Albota, a avut loc un jaf, mai multe persoane necunoscute intrând în cabina unui TIR staționat și furând o borsetă cu bani şi documente. S-a constatat că era vorba despre aceleași bunuri găsite asupra tinerilor.

În urma audierilor, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările.