Au vandalizat platforma de gunoi! Primăria Ștefănești face apel către cetățeni

Un act de vandalism s-a petrecut noaptea trecută în orașul Ștefănești, la platforma de gunoi din zona Valea Mare-Streaua. Mai mulți indivizi ar fi golit două tomberoane pline cu gunoi menajer și l-ar fi aruncat pe jos pentru le umple mai apoi cu resturi de materiale de construcții.

Mai mult, un al treilea tomberon plin cu deșeuri menajere a fost împins pe drum și răsturnat în șant. 

„Muncitorii de la ADP Stefanesti impreuna cu beneficiarii de ajutor social au muncit aproximativ doua ore ca sa curete zona. 
Facem din nou apel catre cetateni sa pastreze curatenia si sa duca la platformele de gunoi doar resturile menajere. Pentru ridicarea resturilor de materiale de constructii, iarba, frunze, mobilier vechi sau electrocasnice uzate, va rugam sa contactati firma de salubritate! Va multumim pentru intelegere!”
, transmite Primăria orașului Ștefănești.

Reamintim că și municipiul Pitești se confruntă cu această situație, urmând să fie montate 150 de camere de supraveghere în tot orașul ca o încercare de rezolvare a acestei probleme. (CITEȘTE AICI ... Ghenele de gunoi - supravegheate)

Cei care sunt prinşi că aruncă gunoiul la întâmplare şi fac mizerie în zonele ghenelor de gunoi riscă amenzi de până la 1000 de lei.