August 2018 - O lună plină de evenimente la Pitești!

În data de 10 august va debuta Festivalul International de Folclor Carpati. Ansamblurile folclorice din toate colțurile lumii vor face cunoscute dansurile şi cântecele populare specifice ţărilor lor.
Programul evenimentului:
- Ora 18.00 – Recital folcloric al ansamblurilor participante in Piata Primariei si parada  pe traseul Piata Primariei – Piata V. Milea 
- Ora 19.00 - Spectacol folcloric - Piata V. Milea


Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, sărbătorim 100% românește! Anul acesta, mai mult ca niciodată, ne mândrim cu identitatea noastră!
Și o facem cum știm noi mai bine pentru românii care au ales să rămână în țară: prin spectacole cu specific național, de un profesionalism deja demonstrat, animate de artiști autohtoni, îmbrăcați tradițional, care interpretează melodiile românilor, din toate zonele tării.

Astfel, în zilele de 11 și 12 august, la Pitești, se va desfășura Turneul National “ Romania in sarbatoare”. Vom avea parte de spectacole de muzica tanara si folclor, activitati comerciale, dar si de divertisment.
Acest eveniment este organizat de Sonic Music Show in anul CENTENARULUI MARII UNIRI sub sigla SARBATORIM 100% ROMANESTE.

Alte evenimente:

10-19 august – Targul de Sfanta Maria – Piata V. Milea     
25 de casute pentru comert cu produse de sezon se amplaseaza in Piata V. Milea – Platou Mobilux  si sunt destinate producatorilor si mesterilor populari.

18. August – Piata Primariei - Spectacol organizat cu prilejul Sarbatorii de Sfanta Maria   
Ora 19.00 – recital Nicolae Furdui Iancu ; 
Ora 20.00 concert in aer liber al Filarmonicii Pitesti ;