Tripla crimă de la Câmpulung! 20 ani și 15 ani de pușcărie pentru...

UPDATE 1 NOIEMBRIE 2018:

Astăzi, Curtea de Apel Pitești a decis condamnarea inculpaților în cazul triplei crime de la Câmpulung.

Pavel Laurenţiu Durleci, criminalul care în primavara anului 2016 a omorât fără să clipeasca trei oameni într-o localitate din nordul judetului Argeș, a murit în data de 27 decembrie 2017. Era încarcerat pe viață la Penitenciarul Mioveni și a ajuns la spital fără să poată respira. 

Doru Vasile Durleci, de 24 de ani, şi Dorel Durleci, de 48 de ani, au fost astăzi condamnați.

Doru Vasile Durleci a primit ”20 de ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”. Dorel Durleci este condamat la ”15 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor calificat”.

UPDATE 30 DECEMBRIE 2017:

” În data de 27 decembrie, în jurul orei 21:10, persoana condamnată, D.P.L., în vârstă de 21 de ani, condamnată la închisoare pe viață pentru infracțiunea de omor, a acuzat o stare de rău. I s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate de către personalul medical al unității. Concomitent, a fost solicitat și Serciciul Unic de Urgență 122. Persoana condamnată a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Argeș, unde a și rămas internată.
În data de 29 decembrie, în jurul orei 22.00,  a intervenit decesul persoanei condamnate, cauzele decesului urmând a fi stabilite în urma efectuarii necropsiei. ”
,
a declarat Iuliana Florea, purtător de cuvânt al penitenciarului Mioveni.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, a fost deschisă o anchetă internă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului și împrejurările care au condus la acest eveniment. De asemenea, familia a fost informată.
Paralel, de acest caz se ocupă și Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și Administrația Națională a Penitenciarelor.

 

UPDATE:

Criminalul care în primavara anului trecut a omorât fără să clipeasca trei oameni într-o localitate din nordul judetului Argeș a murit. El era închis pe viață la Penitenciarul Mioveni și a ajuns la spital fără să poată respira. Cauza oficială, asfixie prin ingestie de lichide, adica a murit înecat.

Barbatul a fost adus de la Spitalul Penitenciar Mioveni la Spitalul Județean Arges pe 27 decembrie.  Aseara, a decedat.

A fost deschis dosar penal pentru moarte suspecta. Anchetatorii nu exclud nicio posibilitate: ucidere, accident sau sinucidere.

Urmeaza necropsia, in urma careia se va stabili cu exactitate cauza decesului.


Laurențiu D era încarcerat în Penitenciarul Mioveni. În urmă cu două zile, tânărul ar fi ajuns la Spitalul Penitenciar Mioveni. De acolo, acesta a fost transferat de urgență la Spitalul Județean Argeș, după ce s-a înecat.
Mai exact, căile respiratorii erau blocate cu apă. Nu se știe momentan dacă tânărul și-a turnat intenționat apă și s-a înecat, ori a fost crimă.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Bărbat rănit la cap - Accident pe platforma Arpechim!


În luna aprilie a anului 2016, o adolescentă, Laurenţia Durleci (17 ani), tatăl, Filip Tinca (37 ani), şi bunicul acesteia, Paul Durleci (57 de ani), au fost omorâţi de fostul concubin al fetei şi rudele acestuia.
Tânăra fusese căsătorită cu Laurenţiu Durleci (20 ani) şi aveau un copil împreună.
Fata îşi părăsise soţul de puţin timp şi se adăpostise în casa părinţilor.
Nu a durat mult, iar bărbatul a venit să se răzbune, însoțit de rude, potrivit lui Marius Ştefan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, care preciza atunci că fapta a fost premeditată, fiindcă fraţii au plecat de acasă înarmaţi cu trei cuţite, iar tatăl lor cu un topor.

CITEȘTE ȘI ... Apel către firmele de construcții: Dați o mână de ajutor la ridicarea Clinicii Copiilor!


Anul acesta, judecătorii au decis să îi elibereze pe Doru Vasile Durleci, de 24 de ani, şi pe tatăl său Dorel Durleci, de 48 de ani, în timp ce Pavel Laurenţiu Durleci, de 20 de ani, fratele, respectiv fiul lor, a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi este obligat să plătească peste 400.000 euro daune morale şi materiale familiilor victimelor.
 Laurențiu Durleci a primit o condamnare pe viață.

NEWS:

Scenele de groază din Valea Bădenilor s-au derulat în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2016, în jurul orei 1.30. Potrivit familiei, în urmă cu aproape trei ani, între Pavel Laurenţiu Durleci şi Laurenţia Durleci s-a înfiripat o poveste de dragoste, chiar dacă cei doi erau veri de gradul doi. După câteva luni de relaţie, între tineri a intervenit despărţirea, iar, la începutul anului trecut, adolescenta s-a întors la părinţi, cu o fetiţă, care acum are un an şi cinci luni, rezultată în urma relaţiei. Vărul ei şi-a găsit pe altcineva. Supărată că a fost părăsită, atât Laurenţia, cât şi familia acesteia au început să-l şicaneze pe Laurenţiu Durleci şi pe noua concubină, care era din Bughea de Sus. Văzând că nu se pot înţelege cu vorbă bună, tânărul a decis să-şi facă singur dreptate. După ce a băut bine până la miezul nopţii, şi-a luat fratele şi tatăl şi împreună s-au dus să se răzbune pe Laurenţia şi pe familia ei, care o susţinea. Au ucis-o pe biata fată, pe tatăl şi pe bunicul ei. Se pare că bărbaţii au avut intenţia să-i ia viaţa şi unui văr al fetei, dar nu au reuşit să descuie poarta casei acestuia. După atacul sângeros, agresorii au fugit spre Dragoslavele, intenţionând să ajungă la Valea Hotarului, la bunicii din partea mamei. După ce s-a dat alarma la 112, satul s-a umplut rapid de poliţişti, jandarmi şi mascaţi. Cei trei au fost prinşi după circa o oră, cu ajutorul unui filtru, şi conduşi la audieri. Pavel Laurenţiu Durleci era tăiat la o mână şi avea geaca sfâşiată. A încercat să scape, spunându-le procurorilor că el a fost cel atacat şi că s-a apărat, lovind.