AZI! Curent înterupt in Argeș – vezi unde se execută lucrări! Piteștiul este vizat...

AZI! Curent interupt in Argeș – vezi unde se execută lucrări!

Distribuţie Oltenia execută astăzi, lucrări programate, în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Astfel, astăzi, intre orele 08.30 – 16.00, curentul electric este interupt la consumatorii casnici şi agenţii din Pitești pe străzile Câmpului, Fundătura Câmpului, Pinilor, Rozelor, Smeura, Grigore Alexandrescu, Crizantemelor, Dumitru Bratianu, Gladiolelor, Ion Angelescu, Marta Rădulescu, Nicolae Brânzeu, Nicolae Iorga, Nicolae Peligrad, Poieniţei, Profesor Ştefan Chicos, Slavescu Victor, Smeura, Alexandru Kiritescu, Aleea Dealului, Aleea Florilor, Aleea Magnoliilor, Aleea Crizantemelor Calea Drăgășani cu bloc MS1 alimentate din PTA Papucești.

In Moșoaia, de la 9.30 până la 16.00 in satele Hințești, Smeura, Dealul Viilor și intre 08.30 – 16.00, in Călinești, pe strada Vrănești.

De asemenea, Centrele de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ in Romania nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de 14 si 15 august 2017, reluandu-și activitatea in data de 16 august 2017.

Legislatia in vigoare in domeniul muncii reglementează ziua de 15 august 2017, Adormirea Maicii Domnului, drept sarbatoare legala si zi libera la nivel national.

Incepand cu data de 16 august 2017 insa, programul de functionare va fi reluat corespunzator programului normal din zilele lucratoare, respectiv 08:00 - 16:00 sau 08:00 - 17:00, in cazul Centrelor de Relatii cu Clientii din municipiile - resedinta de judet: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu.

Echipele operative Distributie Oltenia nu au dispus lucrări pe parcursul zilei de 15 august, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului

Totodata, echipele operative Distributie Oltenia, destinate interventiilor in retelele electrice, sunt mobilizate pentru a asigura continuitatea in alimentarea cu energie electrica.