AZI - Dosarul Căteasca s-a amânat!

Emoţii mari pentru Constantin Nicolescu! Astăzi, la primul termen dat, după ce in 18 august se inregistrase, la Curtea de Apel București, rejudecarea Dosarului Căteasca,  s-a dat amânare până pe pe 21 octombrie. Motivul amânării a fost lipsa apărării inculpatului Nicolescu.

Vă reamintim că, în februarie 2013,  DNA Piteşti l-a trimis în judecată pe Constantin Nicolescu în cel de-al doilea dosar de corupţie, care viza afacerea podului de la Căteasca.

Nicolescu a fost acuzat că ar fi accesat fonduri PHARE pentru construcţia unui nou pod, pe baza unor documente false care arătau faptul că podul vechi fusese avariat grav de inundaţiile din 2005. De asemenea, fostul preşedinte al CJ Argeş este acuzat că ar fi aranjat licitaţia pentru execuţia lucrărilor in aşa fel încât să câştige Zeus, firma lui Grigore Dobre, căreia i-ar fi acordat ilegal şi o suplimentare generoasă de fonduri. Toate acestea, în schimbul unui spaţiu comercial pe care - susţin procurorii DNA – patronul firmei Zeus l-ar fi făcut cadou familiei lui Nicolescu.