UPDATE: Patronul clubului EVO- a fost pus sub control judiciar

UPDATE: Basem Elayyan, patronul clubului Evo, a fost eliberat și pus sub control judiciar. 

Ofiţerii de poliţie din cadrul Direcției Generale Anticorupție Argeş au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unuia dintre patronii clubului EVO din Pitești, Basem Elayyan, cetățean iordanian.

În luna septembrie, o femeie a sesizat, prin denunț lucrătorii D.G.A.– S.J.A. Argeş cu privire la faptul că, în cursul lunii august 2016,  Basem Elayyan a cerut suma de 1000 de euro acesteia „pentru a interveni pe lângă funcționarii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări - Argeș pentru obținerea vizei de ședere a unui cetățean irakian, motivul fiind încheierea unei căsătorii între femeia care a depus denunțul și cetățeanul irakian, și obținerea vizei de ședere.”

Față de Basem Elayyan, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat penal pentru trafic de influență.

Patronul clubului EVO este cunoscut în Pitești prin faptul că a deținut faimosul club Ilusion, iar acum este unul dintre patronii clubului Evo. Acesta se află de mulți ani în România, în 1981 venind pentru a face facultatea, după care s-a reîntors în Iran. Basem Elayyan s-a stabilit în județul Argeș după revoluție.