AZI IN PITEȘTI! S-a deschis magazinul MĂCELĂRIA FĂGĂRAȘ - produse ca la bunica acasă!

Astăzi, 11 august, Macelăria Făgăraș a inaugurat un magazin in Pitești, după ce, acum două săptămâni s-a mai deschis un nou punct de desfacere, in Curtea de Argeș - Cartierul Ivancea, vis a vis de restaurantul Puișor, pe strada Albești, la parterul blocului  Z2.

De acum, delicioasele produse ale Măcelăriei Făgăraș le puteți cumpăra din magazinul, nou deschis in Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, nr.13, la parterul blocului B8 – lângă BRD.

Toate preparatele de la  Măcelăria Făgăraș conțin 100% carne produsă in România, nu sunt folosiți, sub nicio formă, aditivi, coloranți, enzime sau conservanți. Procesul de afumare se face numai cu lemn de esență tare (prun, cireș, fag) și sunt condimentate exclusiv natural.

Doar aici puteți redescoperi savoarea cărnurilor naturale, preparate ca in  vremurile copilăriei noastre. Odată ce le veți incerca, cu siguranță veți deveni client fideli!

Tradiționalitatea produselor, igiena producției și comercializării, respectarea procedurilor și standardelor de calitate ce dau siguranța consumatorilor, au făcut un brand din produsele ”Făgăraș”.

Dacă nu dispuneți de timpul necesar pentru a vă deplasa la punctele de desfacere, puteți achiziționa produsele măcelăriei Făgaraș, prin comandă telefonică. Toate detaliile le regăsiți... CLICK AICI!

OFERTE SPECIALE:

Pentru o comanda mai mare de 200 lei se asigura transportul gratuit pe raza municipiului Curtea de Arges.

La o comanda mai mare de 800 lei se asigura transportul gratuit pe raza municipiilor Curtea de Arges, Pitesti si comunelor limitrofe.

Pentru o comanda mai mare de 2.000 lei (mese festive, evenimente etc.) se aplică inclusiv discounturi in funcție de valoare.

Transportul se asigura cu masina frigorifica autorizata sanitar veterinar. De asemenea, produsele sunt insotite de certificate de conformitate și calitate.