Și-a găsit vecinul plecat de acasă de 3 zile! Vezi ce a făcut dispărutul în tot acest timp...

UPDATE 9 NOIEMBRIE

Bărbatul care a dispărut de acasă în data de 6 noiembrie a fost găsit. Omul a plecat voluntar de la domiciliul său din Ștefănești și potrivit cercetărilor, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a suferit vătămări. Înainte să apară, ar fi venit la Pitești cu un autobuz ce transporta călători pe ruta Mioveni-Pitești, iar apoi a fost găsit de un vecin în zona Podul Viilor. Recunoscându-l pe dispărut, acesta l-a dus acasă la familia care îl căuta disperată.

Omul care dispăruse de trei zile a spus că s-a plimbat prin mai multe zone și deși nu își amintește tot ce s-a întâmplat în această perioadă, având pierderi de memorie, în tot timpul a primit de la oameni mâncare, bani, chiar și haine pentru a se schimba.

 

UPDATE:

Bărbatul se numește MUŞETESCU GHEORGHE VIRGIL.

Semnalmente: înălţime - circa 1,70 m, constituţie robustă, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, faţa rotundă. 
Vestimentație la momentul dispariției: pantaloni de culoare albă, bluza de culoare albă, încalţat cu ghete de culoare roşie.


Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Ştefăneşti, tel: 0248.265185.
            

 

Un bărbat a dispărut ieri de acasă, din orașul Ștefănești. Familia a anunțat dispariția acestuia, pe urmele argeșeanului în vârstă de 66 de ani fiind atât rudele, cât și pompierii și polițiștii.

CITEȘTE ȘI ... Podul peste Argeş din zona Prundu ar putea fi redeschis pe 15 noiembrie

”Un echipaj cu autospecială și cameră de termoviziune de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit, la solicitarea Poliției, în localitatea Ștefănești, pentru căutarea unui bărbat de 66 de ani, dispărut.
Căutarile au început ieri, la ora 17:40, iar în jurul orei 20:00 operațiunile au fost sistate, urmând a fi realuate”,
se precizează, într-un comunicat trimit de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Este prima data când bărbatul dispare de la domiciliu. Acesta nu este cunoscut în evidențele medicale ca având afecțiuni psihice. 

Revenim cu detalii!