Baschetbalistul jefuit din Piteşti – concurent în echipa Faimoşilor la Exatlon

Reality show-ul care a adunat mii de fani, devenind o emisiune-fenomen, strânge echipele pentru a da startul celui de-al doilea sezon, care va începe în toamnă la Kanal D. Din echipa Faimoşilor face parte şi un jucător de baschet care locuieşte în Piteşti şi a jucat pentru BCMU, respectiv Adrian Blidaru. Acesta va concura alături de vedete din lumea show-bizului şi sportului, precum Lilia Sandu, Whats Up şi Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo.

Aşa cum se arată în prezentarea postată pe pagina de Instagram a emisiunii, Adrian Blidaru este jucător profesionist de baschet. A reprezentat echipa naţională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat în cei 25 de ani de carieră sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanţa, Farul Constanţa, CSU Cuadripol Braşov, CSU Ploieşti, CS Otopeni, Târgu Mureş, Steaua Bucureşti, BCM Piteşti. Are în palmares 6 titluri de campion naţional, 5 cupe ale României şi câştigător al FIBA Europe Cup. Este charismatic, dinamic, foarte sigur pe el şi un adversar redutabil. Reality show-ul se desfăşoară în Republica Dominicană. Două echipe, formate din câte 10 membri fiecare, Faimoşii – vedetele şi Războinicii – oamenii de rând, se confruntă în diferite probe ce le pun la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie, dar şi rezistenţa psihică. Miza este un premiu de 100.000 euro. 


„Referitor la «Exatlon», nu am plănuit nimic, dar, ca un făcut, cu o lună înainte de a afla că o să particip, am început să mă antrenez, atât în sală, cât şi afară, şi să am un regim de viaţă sănătos. Intru în concurs cu gândul de a ieşi cât mai târziu, chiar ultimul! (...) Sunt născut să fiu lider, pe lângă acest aspect, eu am fost playmaker în baschet, asta înseamnă să îi pui în valoare pe ceilalţi, dar şi să dai ultima lovitură, pasa decisivă, și cred că asta voi face. Îmi voi ajuta colegii, dar ultima lovitură vreau să o dau eu ”, a declarat Adrian Blidaru pentru realizatori.


Adrian Blidaru a devenit cunoscut la nivel naţional şi după ce a fost prădat în propria casă. Pe data de 5 aprilie 2017, un hoţ a pătruns în locuinţa sa, în timp ce baschetbalistul era acolo şi i-a furat, din geanta aflată pe un scaun aşezat aproape de o uşă de intrare, 1.500 euro şi 1.000 de lei, bani pe care sportivul îi pregătise pentru o intervenţie chirurgicală. La scurt timp de la incident, poliţiştii au identificat şi prins infractorul, un bărbat din Covasna, însă nu s-a putut recupera şi prejudiciul.

 

 


Sursa: Săptămânalul Ancheta