Bătut cu bestialitate de prietenul de pahar! Agresorul, în arest!

UPDATE, ora 19:45

Agresorul rămâne în arestul IPJ Argeș 30 de zile. Asta a decis instanta, azi, în urma audierilor.

Patru piteșteni au băut împreună în noaptea de duminică spre luni, într-un apartament din cartierul Războieni, iar la un moment dat s-a iscat un scandal.  Unul dintre cei prezenți l-a bătut cu bestialitate pe prietenul lui de pahar. Ulterior l-a scos în stradă și l-a abandonat în spatele blocului. 

CITEȘTE ȘI ... Brătianu a rupt tot la BAC! 5 medii de 10 din cele 7 pe județ


Din fericire, un trecător l-a văzut pe tânăr. Era îmbrăcat sumar și cu urme de violență pe corp. Omul a sunat la 112. O ambulanță l-a transportat de urgență la Spitalul Județean Argeș. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost băgat direct în sala de operație, unde i-a fost extirpat un rinichi. 

CITEȘTE ȘI ... Update: Carambol în Argeș! 3 persoane au ajuns la spital

În acest moment, se află în continuare internat la spital (are mai multe coaste rupte, traumatism cranio-facial, etc). În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, trei bărbați au fost audiați. Agresorul, un bărbat de 28 de ani din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor.

"In dimineata zilei de 8 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Piteşti au fost sesizaţi că în spatele unui bloc de pe raza de competenţă a fost găsit un tânăr îmbrăcat sumar, care prezenta leziuni.
Din cercetări s-a stabilit că persoana vătămată are de 23 de ani, din Pitești, fiind identificat şi bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, de 28 de ani, din acelaşi municipiu.
În urma cercetărilor încadrarea faptei a fost stabilită ca tentativă de omor, cercetările fiind preluate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea penru 24 de ore a celui în cauza"
, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.