Bogaţi – 4 milioane de lei pentru sistemul de canalizare

Primele investiţii pentru realizarea reţelei de canalizare în localitatea Bogaţi au fost efectuate în urmă cu doi ani.

Săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice si Fondurilor Europene, a fost semnat ordinul de finanţare prin PNDL a proiectului depus de Primăria Bogaţi  - „Extindere sistem de canalizare comuna Bogați, județul Argeș”, cu suma de 3.987.247 lei.

Contactat de redactorii Sursata.ro, Ion Gârleanu, primarul comunei Bogați, ne-a declarat: ”Am depus mai multe proiecte utile comunei noastre, însă doar unul a fost aprobat  - sistemul de canalizare. În plus, în derulare se află și realizarea podului peste râul Glâmboc. Momentan, ne axăm pe aceste proiecte, dar nu voi uită nici pe celelalte.

În viitorul apropiat, ne dorim să rezolvăm și problema drumurilor comunale, problemă care afectează tot mai mulți locuitori ai Bogațiului. În plan, mai avem construirea unui cămin cultural la Tei, dar și un proiect pe fonduri europene pentru drumurile agricole de un milion de euro.”

Aceasta este a doua veste bună venită în luna iulie pentru primarul Ion Gârleanu şi cetăţenii din Bogaţi. Prima a fost cea privind adjudecarea licitaţiei pentru realizarea podului peste Glâmboc.

Lucrarea va fi realizată de o societate din Bucureşti, care a venit cu cea mai bună ofertă din punct de vedere tehnic şi financiar. Podul actual este foarte degradat şi trebuia înlocuit urgent, iar această investiţie se dorea a fi realizată încă din 2015.