SUPER BOLIZI ŞI MULŢI CAI PUTERE ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Bolizi cu mulți cai putere în centrul Piteștiului! Beneficiază de discounturi speciale la piese și accesorii auto și anvelope! 

Incepând de ieri - 14 septembrie , până duminică - 18 septembrie, centrul Piteştiului găzduieşte în Piaţa Vasile Milea, Salonul Auto Pitești - ediția a XXII-a. În cadrul salonului vor fi lansate noi modele auto, în premieră în județul Argeș.

Atât cei pasionaţi cât şi cei dornici să-şi achiziţioneze o maşină nouă pot vizita salonul auto, unde vor fi, cu siguranţă, încântaţi de bolizi puternici cu design futurist şi mulţi cai putere.

La această ediție, pe lângă automobile vor mai fi expuse piese și accesorii auto, anvelope auto, toate beneficiind de discount-uri speciale pe toată perioada evenimentului.

Principalele mărci prezente la salon sunt: Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Mercedes, Mitsubishi, Mazda, Opel, Skoda, Toyota, Suzuki cu modele în premieră pentru Argeș, alături de o gamă largă de automobile de ocazie.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş în colaborare şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! VIDEO! PROTEST RCA ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI!