Brandul LC Waikiki vine în Pitești!

Bradul LC Waikiki se va deschide în Pitești, în centrul comercial Jupiter City.
Retailerul internaţional din Turcia a închiriat un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în centrul comercial, deschiderea magazinului fiind programată pentru această primăvară.
Tot în primăvara acestui an, pe lista de chiriaşi a proiectului Jupiter City va intra şi retailerul de încălţăminte CCC, care va deschide pe o suprafaţă de 600 mp primul magazin din Piteşti
Operând peste 730 de magazine în 34 de ţări, retailerul a intrat în România în 2009, deschizând aici primul magazin din afara Turciei, iar în prezent a ajuns la o reţea locală de 22 de magazine în Bucureşti şi alte oraşe din ţară.
„Prin deschiderea magazinului LC Waikiki, Jupiter City Shopping Center îşi va consolida poziţia ca principală destinaţie de shopping din Piteşti. Practic, continuăm demersurile începute de proprietar în urmă cu 3 ani prin aducerea H&M şi o parte din brand-urile grupului Inditex (Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius), iar planurile noastre de creştere a atractivităţii mix-ului de chiriaşi din cadrul Jupiter City nu se opresc aici. Piaţa locală de retail traversează un moment bun, cu creşteri semnificative ale vânzărilor pe toate segmentele, lucru vizibil şi prin prisma faptului că centrele comerciale performante sunt închiriate aproape integral”, a declarat Bogdan Marcu, Partner, Retail Agency DTZ Echinox pentru Curierul National.

CITEȘTE ȘI ... ÎN WEEKEND! Festival de clătite! Participă și tu!

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center a fost deschis în 2008 şi găzduieşte numeroase branduri internaţionale şi naţionale, dintre care amintim: Carrefour, Praktiker, Mobexpert, Media Galaxy, Decathlon, H&M, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Intersport, Orsay, Noriel şi altele.

Sursa CurierulNational.ro