La 11:30 are loc numirea oficială a noului director de la Vila Florica, centru de cultură aflat în subordinea Consiliului Judetean Argeș. Acesta este nimeni altul decât Gabriel Bratu, consilier judetean, fost inspector scolar general si, până azi, director al Centrului Cultural Mioveni. 

Gabriel Bratu a ales să preia conducerea Vilei Florica după sfârșitul interimatului asigurat de Cristina Boțoghină (șef de secție la Muzeul Golești) și intenționează să intre în concursul care va cimenta manageriatul acestui post.

Despre plecarea de la Centrul Cultural Mioveni, domnia sa ne-a declarat că a fost făcută "cu acordul părților" și că, de aici înainte, este responsabilitatea Primăriei condusă de Ion Georgescu să caute o soluție pentru locul rămas vacant.

"Am acceptat această propunere pentru că am privit-o ca pe o avansare în plan profesional, de la un centru cultural al unui oras la un centru cultural al județului. Desigur, intenționez să duc mai departe etapa de interimat care începe astăzi și să particip la concursul organziat de CJ, concurs prin care funcția de director al Vilei Florica va fi una bătută în cuie.", a declarat pentru Sursa Ta, Gabriel Bratu.