Calificate la turneul de baraj

Voleibalistele de la FC Argeş au obţinut calificarea la turneul de baraj pentru promovare în Divizia A de volei feminin.
 La turneul semifinal de la Oradea, disputat week-end-ul trecut, sportivele alb-violete au avut un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, acumulând 6 puncte din cele 9 posibile. 

Vineri seară, în meciul de deschidere al turneului, FC Argeş s-a impus cu 3-0 la seturi în confruntarea cu CSU Politehnica Timişoara. Argeşencele au făcut un meci bun, reuşind să câştige cele trei seturi cu 25-20, 25-17, 25-20.
 Sâmbătă seară, voleibalistele alb-violete au cedat cu 1-3 în disputa cu CSU Oradea, gazda acestui turneu semifinal. Meciul a fost foarte echilibrat, scorul pe seturi fiind 25-16, 23-25, 26-24, 25-23. 
Duminică dimineaţă, în partida decisivă pentru calificarea în ultimul act al întrecerii, FC Argeş a învins cu 3-0 la seturi pe ACS Transilvania Braşov. Piteştencele au câştigat cele trei seturi cu 25-21, 25-16, 25-20 şi au obţinut astfel biletele pentru turneul final, unde vor avea şansa de a lupta pentru revenirea pe prima scenă a voleiului feminin românesc. 

Turneul de baraj va avea loc în perioada 4-6 mai, într-un oraş din cele patru calificate în ultimul act al întrecerii. Gazda turneului final va fi stabilită de Federaţia Română de Volei pe baza unei licitaţii.

 Pentru promovarea în Dizia A se vor lupta CSU Oradea, FC Argeş, Rapid Bucureşti şi CSU Galaţi. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate să facă pasul în primul eşalon al voleiului feminin românesc.