CAMERA DEPUTAȚILOR cumpără mașini de 1 milion de euro!

Camera Deputaţilor va achiziționa 25 de autoturisme pentru protocol şi transportul delegaţiilor ce vor sosi la Bucureşti, la AP NATO, eveniment ce se va desfășura în luna octombrie. Valoarea estimată a autoturismelor este de 4.745.378 lei (1.043.947 euro), fără TVA.

Camera Deputaţilor a lansat, astfel, o procedură de achiziţie, prin licitaţie deschisă, pentru achiziţionarea a 3 loturi de autoturisme în vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti.

Furnizarea mașinilor va fi defalcată pe 3 loturi, astfel: lotul 1 - autoturisme protocol (3 bucăţi); lotul 2 - autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi); lotul 3 - autoturisme pentru transportul a mai puţin de 10 persoane (3 bucăţi).

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 29 mai 2017.

Palatul Parlamentului va găzdui în octombrie 2017 sesiunea de toamnă a Adunării parlamentare a NATO. La eveniment sunt invitate 800 persoane, printre acestea numărându-se şi parlamentari din cele 28 de state membre NATO. De asemenea, vor participa și secretarul general al NATO şi preşedintele AP NATO.

România a mai organizat astfel de sesiuni în octombrie 1997 şi octombrie 2011.

Sursa: Mediafax.ro