Căpitanul FCSB-ului și-a găsit mașina vandalizată!

Deși sezonul în Liga 1 s-a încheiat, Denis Alibec are în continuare bătăi de cap. Căpitanul FCSB-ului și-a găsit, marți dimineața, mașina vandalizată de către o fostă iubită, susține Cancan.

Potrivit sursei citate, atacantul de 26 de ani a găsit inscripționate pe mașina sa, un Porsche Cayenne GTS de 150.000 de euro, mesaje precum ”Nesimțitule”, ”Să-ți fie rușine” și ”Ești un...”.

Un apropiat al lui Alibec susține însă că jucătorul ”roș-albaștrilor” nu a fost foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că, prin acțiunea sa, acea femeie nu i-a produs daune mașinii.

”Denis nu a avut nicio problemă când şi-a găsit maşina mâzgălită. A râs, a şters mesajele şi şi-a văzut, mai departe, de treabă. Nici măcar la Poliţie nu s-a dus. Am înţeles de la el că maşina a fost vandalizată de o fată care nu a mai primit niciun semn de la el. O fi avut vreo relaţie cu ea şi apoi nu i-a mai răspuns. Şi femeia a luat-o razna şi a recurs la gestul de a-i scrie mesaje jignitoare pe maşină”, a declarat cineva din anturajul lui Alibec pentru Cancan.

Venit în iarnă de la Astra, în schimbul a două milioane de euro, Denis Alibec a marcat opt goluri pentru FCSB în 15 meciuri jucate în Liga 1.


Sursa: digisport.ro