Captură importantă făcută de polițiștii argeșeni!

 

Sume de bani, 350 de grame de aur, mai multe ceasuri şi un telefon mobil au fost recuperate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Ştefăneşti în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat.

Două persoane care au participat la săvârşirea infracţiunilor au fost identificate. Poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale Ştefăneşti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 20 – 28 august , un minor, de 17 ani, din oraşul Ştefăneşti, ar fi pătruns prin efracţie în patru imobile de pe raza oraşului Ştefăneşti de unde ar fi sustras mai multe sume de bani, bijuterii din aur şi un telefon mobil.

În data de 15 septembrie, poliţiştii au continuat cercetările şi au identificat pe T.S.A. de 26 de ani şi pe R.N.A., de 27 de ani, ambii din Piteşti, bănuiţi că ar fi valorificat bunurile la case de amanet din Bucureşti şi Slatina.

În urma acţiunilor, poliţiştii au recuperat întreaga cantitate de bijuterii din aur, toate ceasurile sustrase precum şi telefonul mobil.

Valoarea prejudiciului recuperat de poliţişti este de 98.000 de lei.