Un tânăr de 24 de ani este în comă! Familia are nevoie de ajutor financiar! Haideți să fim alături de Vergil!

UPDATE 7 AUGUST

Vergil, tânărul de 24 de ani rănit în accidentul de la Băiculești, nu mai are nevoie de sânge, însă, din nefericire, băiatul se află încă în comă. Totodată, familia are nevoie de ajutor financiar. Oamenii spun că nu mai au bani nici de transport pentru a ajunge la spital.

Cei care îi pot ajuta sunt rugați să doneze bani în contul deschis pe numele tatălui lui Vergil, NICA MARIAN, cont deschis în lei, la BRD: 

RO09BRDE030SV90495830300

Nica Marian - titular cont

 

UPDATE 6 AUGUST:

Nica Vergil Gheorghe, tanarul in varsta de 24 de ani care a fost ranit grav in accidentul de saptamana trecuta, de la Baiculești, are nevoie de donatori de sange. Are Grupa A, Rh pozitiv. Potrivit rudelor, urmeaza sa fie supus unor noi interventii chirurgicale, el fiind momentan in stare de coma, internat la Spitalul Floreasca din Capitala, secția ATI. 

Diagnosticul principal pe care i l-au pus medicii: cheaguri de sânge la cap. De asemenea, sustin rudele bolnavului, plămânii nu ii funcționează, iar in picioare i-au fost introduse tije. 

Pe langa sange, pentru Vergil, rudele solicita si ajutor financiar: "Situatia financiara a familiei lui Vergil e precara. Parintii nu au banii nici macar sa mearga zilnic la el la spital. In plus, tratamentul de care va avea nevoie va costa. De aceea, lansam un apel. Cei care vor sa doneze pentru a-i salva viata acestui tanar sunt rugati sa o faca. Pe numele tatalui lui Vergil, NICA MARIAN, e deschis un cont, in lei, la BRD: RO09BRDE030SV90495830300. Multumim anticipat tuturor celor care se vor implica in rezolvarea acestui caz".
Reamintim ca accidentul a avut loc noaptea. Vergil conducea o caruta, pe drumul din localitate. Atelajul nu era semnalizat si a fost lovit in plin de un autoturism. Carutasul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges, la cel din Pitesti, fiind ulterior transferat la Bucuresti.

UPDATE 5 AUGUST ora 21.58

În urma unui accident ce a avut loc în localitatea Băiculești, Gheorghe Nica Vergil, în vârstă de 24 de ani, se află acum în stare de comă la Spitalul Floreasca din Capitală, urmând ca mâine să intre în sala de operații. Pentru a putea supraviețui, acesta are nevoie urgent de transfuzie de sânge:

„Vă rog din tot sufletul să ne ajutați, suntem disperați! Vergil se zbate între viață și moarte. E la Spitalul Floreasca, in coma.  A fost operat, iar maine va fi supus unei alte interventii chirurgicale. Medicii au cerut parintilor sa stranga donatori. Facem un apel către toți argeșenii de bună credință care îl pot ajuta pe Vergil să trăiască. Nu știu să va zic grupa de sânge. Părinții sunt bulversați de situația prin care trec. Li s-a spus că poate dona oricine, indiferent de grupă.”, este mesajul plin de disperare al rudelor tânărului de 24 de ani din Băiculești.

Donații de sânge se pot face fie la București, fie la oricare Centru de transfuzii din țară, cu mențiunea pentru GHEORGHE NICA VERGIL.

UPDATE 5 AUGUST

Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între Pitești și Curtea de Argeș, la Zigoneni. Șoferul unui autoturism a depășit două căruțe încărcate cu lemne, dar nu a văzut-o și pe a treia, încărcată cu crengi de salcie. Autoturismul a intrat în plin în atelajul nesemnalizat. Căruțașul fiind grav rănit. Tânărul, Gheorghe Nica Vergil, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul din Curtea de Argeș. Aici, a intrat în comă de gradul IV, fiind dus de urgență la Spitalul Județean Argeș. De aici, a ajuns la Spitalul Florească din Capitală unde se află și în prezent, în stare de comă. 

UPDATE 4 AUGUST

Accidentul de noaptea trecută s-a produs pe DN7C, căruța fiind nesemnalizată. Din nefericire, căruțașul a fost transportat la spital, în comă.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiști, șoferul mașinii, în vârstă de 24 de ani, din Valea Danului, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE:

In urma accidentului de la Băiculești doua persoane au fost rănite.  Una dintre acestea  refuza transportul la spital. Cealaltă, in stare de inconștiență, va fi preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă  de la Spital Curtea de Arges și transferată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

CITEȘTE ȘI ... Ajută-i sa aibă o prima zi de scoală specială!

Accident rutier în localitatea Baiculesti, sat Zigoneni. Din primele informații,  un autoturism  a lovit o caruta. Se pare că o persoană ar fi rănita usor. Intervin un echipaj medical și politistii.