Casa de Cultură Bascov participă la Hora Satului!

Mâine, 16 iulie, în localitatea Galeș din județul nostru se va organiza un frumos eveniment, sărbătoare cunoscută sub numele de Hora Satului.
Casa de Cultură Adriana Trandafir din Bascov va fi prezentă la această sărbătoare, ce are ca scop reamintirea jocului românesc, a portului popular și reîntoarcerea la viața de odinioară a satului tradițional.
”Este foarte posibil să particim la evenimentul denumit Hora Satului, din comuna Galeș. Este un eveniment menit să promoveze tradiția satului, costume populare, hora satului, și așa mai departe.”, a declarat pentru redactorii Sursata.ro Lorena Toma, manager al Casei de Cultură „Adriana Trandafir''.

Casa de Cultura a com. Bascov a fost inaugurata in data de 6 decembrie 2012, chiar in ziua Sf. Nicolae.
Condusa de Manager Lorena Toma, om de televiziune, institutia a cunoscut un avant cultural deosebit, castigand un renume important in cultura argeseana.
Într-un timp foarte scurt in cadrul Casei de Cultura din Bascov au fost infiintate numeroase grupuri artistice cu care ne-am deplasat atat in judetul Arges cat si in alte judete, reusind sa obtinem numeroase premii.
In cadrul Casei de Cultura Adriana Trandafir au fost infiintate sectii pentru diferite cursuri artistice , astfel parintii avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata in functie de aptitudinile si preferintele copiilor, institutia devenind astfel un centru cultural important in judetul Arges.
Copiii beneficiaza de sali dotate dupa ultimele standarde europene: sala de balet, sala pentru dans popular, dans modern, karate ashihara, karate sabaki, canto popular, canto muzica usoara, modelling,etc


Contact:
Casa de Cultura Bascov
strada Paisesti DN, nr. 127
com. Bascov, jud.Arges
Tel/ Fax: 0248.290.313
email :
casadeculturaadrianatrandafir@yahoo.com