Casa ta de VIS poate deveni REALITATE! O firmă argeșeană îți oferă această șansă!

Întalnite mai ales în occident, casele modulare prefabricate au devenit din ce în ce mai apreciate în întreaga lume. Printre principalele avantaje ale acestor construcții se numără prețul de achiziție scăzut, timpul rapid de execuție și de montare pe terenul beneficiarului.

Și dacă până acum cele mai multe modele și proiecte de case modulare prefabricate purtau semnătura unor companii din SUA și Canada și se livrau exclusiv pe teritoriul celor două țări, iată că acum pot fi achiziționate și în județul nostru.
Firma argeșeană TBM Grup vă asigură că dorințele pot deveni realitate, venind cu un concept revoluționar atât cu privire la durabilitate cât și la modelele futuriste abordate.

Case moderne. Construcție rapidă.

  • Construim aceste case într-un timp foarte scurt, la un preț bun, care combină perfect calitatea și prețul, astfel încât rezultatul final satisface cerințele dumneavoastră. 
  • Avem toate echipamentele și forța de muncă necesare pentru a lucra la cele mai înalte standarde de calitate.
  • Precizia execuției construcției, atât din punct de vedere structural cât și arhitectural.
  • Greutatea unei asemenea case este mult mai mică, în comparație cu cea a unei construcții în regim clasic.
  • Acest lucru determină executarea unor fundații mai mici, izolate, care implica niste costuri mai mici. Costurile sunt mai mici în cazul construcțiilor cu deschideri mari.
  • Structura de rezistență nu afectează spațiul interior.
  • Nu exista pereți despărțitori cu rol portant, nici stalpi de beton în mijlocul casei.
  • Se intervine foarte usor în cazul în care beneficiarul doreste o fereastră în plus sau o ușă.
  • Durabilitatea, rezistența mare la acțiunile seismice si intemperii, uzura foarte mica în timp sunt alte cateva calități.

 

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.

Accesați AICI TBM Grup!