Cătălin Rădulescu a rămas fără permis de port armă!

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a fost în această după-amiază la audieri, ca urmare a declarațiilor pe care le-a făcut în urmă cu câteva zile. Deputatul a rămas fără dreptul de a deține arme și are termen de 10 zile pentru a se prezenta la Poliție cu arma pe care o deține.

După ieșirea de la audieri, Cătălin Rădulescu nu a dorit să dea declarații.

„Referitor la declarațiile apărute în spațiu public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale, vă informăm că, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a efectuat un control la locul de păstrare a armelor letale autorizate pentru deținere.

În urma controlului și a verificărilor anterioare, va fi sesizat Parchetul de pe ângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitor la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, în temeiul art. 129, pct. 11 din Legea 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor cu modificările și completările ulterioare a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2500 de lei, iar în temeiul art. 28 alin 1 din același act normativ, a fost dispusă măsura anulăriii dreptului de deținere a armelor.”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean.