30 de zile de arest pentru tânărul acuzat că şi-a omorât copilul în bătaie

UPDATE, 23 august - ora 15.

Tânărul de 21 de ani acuzat că şi-a omorât în bătaie fiica vitregă a primit 30 de zile de arest preventiv.

"În temeiul art. 226 alin. 1 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului CÎRSTEA LUCIAN FLORIN pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.08.2019 şi până la data de 21.09.2019, inclusiv. [...] Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la data de 23.08.2019, ora 15.45, la Tribunalul Argeş secţia penală." - se arată în decizia instanţei.

UPDATE, 23 august.

Principalul suspect în cazul fetiței de doar doi ani omorâtă în bătaie este dus în aceste momente fața instanței. Procurorii cer judecătorilor ca Florin Cârstea, suspectul de 21 de ani din Merișani, să fie arestat pentru 30 de zile pentru omor.

Întrebat de jurnaliști dacă îi pare rău, individul a răspuns: "Cui nu-i pare rău??!”,iar la întrebarea ”L-ai bătut rău pe copil?”, tânărul a spus: ”Nu l-a bătut nimeni!”

 

UPDATE, 20:00

O fetiță de doar 2 ani a fost bătută cu bestialitate de către tatăl vitreg. Fata a fost dusă la Spitalul de Pediatrie, acolo unde mama copilei și concubinul acesteia au susținut că micuța s-a înecat. Medicii au încercat să o salveze, dar din păcate nu au putut face nimic. În urma manevrelor de resuscitare, a fost constatat decesul. A fost efectuată necropsia care a scos la iveală faptul că fetița fusese omorâtă.

Cei doi concubini au fost audiați, iar la o săptămână de la tragedie, tatăl vitreg al micuței a fost reținut pentru 24 de ore. Tragedia s-a petrecut la Merișani, în casa bărbatului, acolo unde locuiau fetița și mama acesteia (femeia nu este încă divorțată de tatăl natural al copilei).

Ancheta polițiștilor a mai scos la iveală faptul că fetița a fost bătută cu bestialitate în timp ce mama se afla la un magazin din localitate. A fost lovita în cap (avea capul spart) și în zona toracelui (coaste rupte).

Dacă femeia a știut sau nu că micuța a fost bătută de către concubinul acesteia, rămâne ca polițiștii să afle. Se continuă cercetările.
 

Scene oribile s-au petrecut în seara zilei de Sf Maria într-o localitate din Argeș. O fetița, în vârstă de doar 2 anișori, a fost omorâtă în bătaie de cel care trebuia să-i ofere un adăpost și iubire.

CITEȘTE ȘI ... Primăria din Rociu a fost spartă! Hoții au plecat cu...


Tânărul, în vârstă de 21 de ani, din Merișani, ar fi aplicat mai multe lovituri fiicei concubinei, lovituri care i-au adus sfârșitul.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus in aplicare ordonanta de retinere emisa de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor. În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeș  cu propunere  de arestare preventivă.