Cel mai mare crescător de oi din județ - protest în fața Ministerului Agriculturii!

Mâine dimineață, Dan Petrescu, Ghiță coibanu și alți crescători de animale vor protesta în fața Ministerului Agriculturii. Aceștia vin în capitală pentru a-și striga oftul și a cere mai marilor din stat rezolvarea problemelor, după ce pe plan local nu au găsit rezolvare.

CITEȘTE ȘI ... FELICITĂRI! Consilier local din Argeș a câștigat marele premiu la PRO TV!

Crescătorii de oi nu găsesc o soluție viabilă pentru concesionarea pășunilor.
Dan Petrescu este cel mai mare crescător de oi din județul Argeș.
Protestul se va ține fără prezența oilor. Peste 200 de persoane, din toată țara, vor participa de bună voie la protestul de mâine dimineață, după cum ne-a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: ”Noi am zis să ne strângem cât mai mulți. Toți ciobanii, nu neapărat cei care fac parte din federații sau asociații, coibani de bună credință care au în apartenență peste 500 de oi. Sunt prezenți coibani fără datorii la stat, oameni serioși, oameni care au oi cu adevărat, crescători din tradiție, din tată în fiu. Noi știm ce avem de făcut. Nu o să plecăm de acolo până la rezolvarea problemelor.”

Dan Petrescu amenință că va ieși din nou în stradă. Dacă în urma protestului, autoritățile competente nu vor lua măsuri, acesta va aduce oile în curtea Primăriei din Curtea de Argeș.

”Dacă nu vor lua măsuri, eu voi aduce oile în curtea primăriei”