Circul cu Vulpița și Viorel a trecut și prin Argeș

Circul cu Vulpița și Viorel a trecut și prin Argeș

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat „Acces direct“, emisiunea difuzată pe Antena1, cu o sumă record pentru telenovela „Vulpiţa și Viorel”. Suma pe care postul a fost somat să o plătească este de 100.000 de lei, o nimica toată, dacă ne gândim la câtă suflare nici nu a... suflat privind la cei doi vasluieni angrenați în niște scenarii de-a dreptul retarde. 

„Ce am văzut aici este un spectacol al degradării umane“, au spus membrii CNA.
„Telenovela“ a început în urmă cu o lună, când Veronica Stegaru, din Vaslui, acuza faptul că a fost răpită şi violată, pentru ca ulterior să se descopere că lucrurile nu au stat chiar aşa. De atunci, soţii Stegaru din Vaslui şi-au expus zilnic viaţa în direct, cu lux de amănunte, inclusiv sexuale, la ore de maximă audiență. Deși era evident pentru toată lumea că cei doi erau... puțintei la minte, poate chiar aveau o întârziere în dezvoltarea psihică ținând cont de maniera în care se exprimau și se comportau, producătorii Antena 1 i-au exploatat la maximum în numele audienței.

Circul cu Vulpița a trecut și prin Argeș. Cei doi au fost duși și filmați la mănăstirea Curtea de Argeș, dar și plimbându-se pe barajul de la Vidraru, punând în scenă indicații regizorale de toată jena. Pentru a-și face publicitate, un proprietar de pensiune de la Curtea de Argeș i-a chemat să muncească la el pentru o zi. Locuitorii au făcut poze cu cei doi ca și cum ar fi făcut cu niște VIP-uri. 

 

 

Preluare Săptămânalul Ancheta