Ciupercuțele de la Dumbrava Minunată, în rolul Iepurașului!

Dacă de Crăciun și de Moș Nicolae, copiii îi așteaptă nerăbdători pe cei doi bătrânei darnici, încărcați cu dulciuri și alte cadouri pe care aceștia le-au enumerat în scrisorile pe care li le-au adresat, de Sărbătorile Pascale, cei mici îl așteaptă nerăbdători pe Iepuraș. Evident, menirea Urecheatului e aceeași: să-i surprindă pe copii cu darurile mult visate. La copiii instituționalizați Iepurașul e prea sărac sa poată ajunge, asa ca acesta are nevoie de ajutor.

 

Asa s-a întâmplat și azi, când preșcolarii de la Grupa Mică - Ciupercutele, din cadrul G.P.P. "Dumbrava minunată", cu sprijinul părinților și sub îndrumarea educatoarelor și a directoarei Daniela Epure s-au gandit la micutii din Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate  "Sfinții Constantin și Elena“ din Pitești. Astfel, Ciupercutele au mers în vizita la semenii lor. Acțiunea a purtat numele "Paștele în suflet de copil". În cadrul acesteia, prescolarii au realizat mici daruri pentru prietenii lor: ouă încondeiate,  cosulete decorative, tablouri de Paște. 

 

Acestea împreună cu donațiile din partea părinților ( jocuri educative,  diverse materiale de creație, surprize dulci) au fost oferite de Ciupercute noilor prieteni, pe care promit sa ii mai viziteze și cu alte ocazii.