Cum să fii în formă pentru vacanța de vară? Vino la Complex Sportiv Comesad!

Vara este sezonul vacanțelor la mare și al distracției. Dacă te gândești să scapi de câteva kilograme înainte de a pleca în concendiu, ești așteptat la Complex Sportiv Comesad, în Pitești.

V-ați hotărât să acordați mai multă importanță activității fizice și doriți să practicați un sport care să vă mențină frumoși atât în exterior, cât și în interior? Este timpul să alegeți un program din cadrul Complexului Sportiv Comesad.

Activitățile desfășurate la Complexul Sportiv Comesad se bazează pe principiul „Minte sănătoasă în corp sănătos” și se adresează unui public diversificat prin preferințe, vârstă sau pasiuni.
Deși este cunoscut în special în rândul pasionaților de tenis, Complexul Sportiv Comesad și-a extins activitatea și a propus o tripletă magică: mind-work-move. Puteți opta pentru cursuri de pilates, yogilates și yoga- care fac parte din programul „Mind”, sau pentru bodypump, kangoo jumps, step and tone, strength cardio, high and endurance, bag boxing, metabolic body workout- care fac parte din programul „Work-Pulse&Cardio”. Dacă vrei un program și mai activ, „Move-Dance &coordination” îți aduce aerobics, dance, step și zumba.

Complexul Sportiv Comesad dispune de aparatură de ultimă generație, săli luminoase, primitoare și antrenori foarte bine pregătiți.

Îndrăznește să alegi o alternativă sănătoasă şi activă a petrecerii timpului liber!