Complexul Sportiv Comesad- minte sănătoasă în corp sănătos!

Vara și-a intrat în drepturi, iar noi trebuie să o întâmpinăm cum trebuie, frumoși, atât fizic, cât și mental. Dacă v-ați hotărât să acordați mai multă importanță activității fizice și doriți să practicați un sport care să vă mențină frumoși atât în exterior, cât și în interior, este timpul să alegeți unul din programele din cadrul Complexului Sportiv Comesad.

Activitățile desfășurate la Complexul Sportiv Comesad se bazează pe principiul „Minte sănătoasă în corp sănătos” și se adresează unui public diversificat prin preferințe, vârstă sau pasiuni.
Deși este cunoscut în special în rândul pasionaților de tenis, Complexul Sportiv Comesad și-a extins activitatea și a propus o tripletă magică: mind-work-move. Puteți opta pentru cursuri de pilates, yogilates și yoga- care fac parte din programul „Mind”, sau pentru bodypump, kangoo jumps, step and tone, strength cardio, high and endurance, bag boxing, metabolic body workout- care fac parte din programul „Work-Pulse&Cardio”. Dacă vrei un program și mai activ, „Move-Dance &coordination” îți aduce aerobics, dance, step și zumba.

Complexul Sportiv Comesad dispune de aparatură de ultimă generație, săli luminoase, primitoare și antrenori foarte bine pregătiți.

Îndrăznește să alegi o alternativă sănătoasă şi activă a petrecerii timpului liber!