Micul șahist la Palatul Copiilor Pitești

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, Palatul Copiilor Pitești a fost gazda Concursului Județean de șah cuprins în CAEJ al IȘJ Argeș pe semestrul I.
Organizatorii concursului au fost domnii profesori Fotescu Marian și Dragoș Petrică, de la Palatul Copiilor Pitești și doamna profesoară Andreea Zanfir, de la Clubul Copiilor Mioveni.
La concurs au participat 24 de copii și elevi înscriși la cercurile de profil din cadrul Palatului Copiilor Pitești si Clubul Copiilor Mioveni, iubitori ai sportului minții.
Concursul s-a desfășurat pe categorii de vârstă - 6-8 ani, 8-10 ani și 10-12 ani, fete și băieți. La finalul competiției, copiii au fost răsplătiți cu diplome, premii și medalii.
„A fost o atmosferă de competiție dar si de fair-play, micii participanți manifestând un interes deosebit pentru acest sport”, au declarat doamna profesoară Ramona Linte în calitate de director al Palatului Copiilor Pitești și doamna profesoară Daniela Georgescu în calitate de reprezentant relație cu presa la nivelul instituției.