Controale ale poliției în localurile din Argeș!

 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acţionat pe raza de competenţă, în zona barurilor şi discotecilor, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea infracţiunilor.

Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 3 localuri publice şi au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei. 

Cu ocazia controalelor, la una dintre societăţile comerciale poliţiştii au constatat că nu era respectat planul de pază, la cea de-a doua au constatat că societatea nu a asigurat echipamentul specific agenţilor de pază iar la cea de-a treia societate agentul de pază nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. 

Totodată, la una dintre locaţiile controlate, au fost depistaţi 7 minori, toţi în vârstă de 17 ani, care consumau băuturi alcoolice. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional conform legii.

În noaptea de 06 spre 07 august, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, împreuna cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au controlat 4 societăţi comerciale având ca obiect de activitate discoteci şi restaurante cu program non-stop.

Cu ocazia controalelor poliţiştii au verificat 35 de persoane şi 21 de autovehicule şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4400 de lei.