(video) Numărăm minutele până la startul Stonebird Festival! Ultimele probe...

Numărăm orele până startul festivalului Stonebird ce se va desfășura pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră, o zonă fascinantă. Iubitorii de rock se vor bucura de peisaje unice, iarbă verde, aer curat și mâncare bună. 

Evenimentul se deschide în această seară cu concertul formației ”Uniforma” din București. Apoi, pe scenă va urca Alex Calancea și Proiectul Lupii din Republica Moldova. După care trupa Zob, iar seara se va închide cu trupa Partizan. Ziua de sâmbătă reprezintă ”cireașa de pe tort” a evenimentului, în fața spectatorilor concertând trupa Bucium din România, Dan Helciug care aduce un proiect nou numit ”My Queen” (un tribut aduc formației Queen), formația Black din Serbia, o formație tribut Metalica, seara închiindu-se cu Dave Evans, Mike Terrana din USA, ;i The Rock, cea mai bună formație tribut AC/DC din Europa.
 După sesiunea de concerte, cei prezenți se pot distra în jurul focului, ascultând ritmuri de chitară.

În conferința de presă organizată zilele trecute, Dave Evans a declarat că a rămas uimit de frumusețea comunei Corbi, în special de zona unde festivalul va fi organizat.  Reamintim că localitatea Corbi a fost desemnată în acest an una dintre finalistele competiției naționale ”Satele culturale ale României 2018”.

”Una dintre cele mai frumoase locații pe care le-am văzut din lume este zona de la Corbi. Am fost la foarte multe festivaluri și sunt foarte încântat de ce am văzut la voi.” susține Dave Evans, primul solist al celebrei trupe AC/DC.

Organizatorii au căutat în toată zona de nord a Argeșului un loc potrivit pentru a pune în scenă acest eveniment, dar s-au lovit de multe uși închise. Edilul Virgil Baciu a fost singurul care a răspuns pozitiv acestei provocări.
”Nu am negociat nimic cu domnul primar. Dânsul a venit și a zis: ”Ce aveți nevoie?”. Domnul Baciu a fost foarte încântat și ne-a oferit tot sprijinul, chiar mai mult decât ne-am așteptat. De aceea organizăm la Corbi și, desigur, zona este fabuloasă.”, a declarat Daniel Ignat- coorganizator al festivalului și solistul trupei The Rock, cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.

 

 

Organizarorii evenimentului vă oferă un video prin care vă este prezentat traseul până la comuna Corbi, locul de întâlnire pentru iubitorii muzicii rock.