Cum erau fetele exploatate la Caracal. Racolate de un argeșean - 200 lei pe ziua de muncă!

Apar mărturii şocante despre clubul de noapte din Caracal în care fete minore erau forţate să se prostitueze. Ele erau forţate să danseze la bară acolo şi să-şi mintă clienţii că sunt majore, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceştia, lucru pentru care încasau câte 200 de lei. Fetele care încercau să plece de acolo erau bătute şi sechestrate.

CITEȘTE ȘI ... Cazul Caracal: Patronii clubului - arest la domiciliu. Tânărul din Argeș - lăsat liber

Clubul funcţionează într-un spaţiu al Primăriei. Poliţiştii BCCO Piteşti, jandarmii din Argeş şi cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au descins la acest local, unde au găsit șapte fete, între care patru minore. Oamenii legii au plecat cu mai multe înregistrări video făcute în club, cu telefoane mobile, laptopuri, dar şi cu documente de la Primăria Caracal.

CITEȘTE ȘI ... Piteștean reținut! Și-a sechestrat fosta iubită în mașină

 

Acuzaţii pentru cel care s-ar afla în spatele acestui club

Un martor a declarat pentru România TV că afaceristul Remus Rădoi, la firma căruia ar fi lucrat timp de 18 ani, ar fi în spatele acestei afaceri.

În replică, Remus Rădoi susţine că martorul nu a lucrat niciodată pentru firmele sale şi face parte dintr-un clan. În plus, cel supranumit “Codiţă” a mai spus că firma sa de pază a făcut mai multe rapoarte scrise către autorităţile statului – IPJ Olt – despre activitatea infracţională din acel club.


Sursa: capital.ro