Cum va fi vremea în minivacanța de 1 MAI! Anunț de la meteorologi!

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, astfel, cei mai mulți dintre români sunt curioși să afle cum va fi vremea la mare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat că de 1 Mai vom avea vreme frumoasă, dar și instabilitate atmosferică. 

Temperaturile se vor menține ridicate și în perioada minivacanței, totuși, nu există cu certitudine un tablou clar pentru 1 Mai: „În momentul de faţă nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacaţei de 1 mai, dar ce putem spune este că rămâne în continuare o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, în acestă perioadă, cu probabilitate pentru averse şi descărcări electrice, averse de vară, pe intervale scurte de timp, în mare parte din ţară, dar zonele mai expuse ar fi cele intracarpatice şi zona de munte. Pe litoral se anunţă o vreme caldă, iar şansele de ploaie sunt destul de reduse”, a declarat meteorologul de serviciu al ANN, Oana Păduraru, pentru Mediafax.

Astfel, pe litoral vremea va fi frumoasă, iar dacă temperaturile vor fi la fel de ridicate ca până acum, există posibilitatea ca şi temperatura apei mării să depăşescă 15 grade Celsius.