Curtea de Apel Pitești a decis! Koveși nu va fi amendată!

Curtea de Apel Pitești a respins cererea de recuzare formulată de Răzvan Savaliuc în procesul Kovesi-Antena 3, în termenul din 9 noiembrie, prin care șefa DNA, Laura Codruța Koveși, urma să fie amendată cu suma de 1000 de lei pe motiv motivând că Laura Codruța Koveși nu aduce la dosar nicio nouă probă.
Această decizie poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile lucrătoare.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! UPDATE: Un nou termen în procesul Laurei Codruța Koveși!

 

La același termen, avocatul care reprezintă Antena 3 și jurnaliștii din cadrul postului de televiziune s-a pronunțat pentru admiterea cererii pe care Savaliuc a formulat-o la începutul ședinței de judecată. El a solicitat, îl plus, revenirea asupra unei decizii a Curții de Apel București, unde s-a judecat inițial dosarul, prin care cercetarea în cauză a fost declarată închisă.

Termenul din 9 noiembrie a fost al treilea după strămutarea dosarului de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Pitești, la primele două fiind dispusă amânarea cauzei pe motiv că nu toate părțile s-au putut prezenta la proces.

CITEȘTE ȘI ..DOLO TRANS OLIMP angajează șoferi!

Reamintim că completul de doi judecători de la Curtea de Apel Pitești a stabilit un nou termen pentru data de 14 decembrie, când urmează să se pronunțe asupra cererii lui Răzvan Savaliuc de amendare a șefei DNA.  

Instanța a anunțat totodată că a rămas în pronunțare în privința cererii referitoare la stabilirea etapei în care se află procesul.

Sursa: Agerpres.ro