Custodele Coroanei române - vizită la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, însoțită de Alteța Sa Regală Principele Radu, a vizitat în dimineața zilei de miercuri, 17 ianuarie 2018, sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei.
Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați la intrarea în sediul Inspectoratului General de către comandantul Jandarmeriei Române, colonel Cucoș Sebastian. Cu această ocazie, reprezentanții Casei Regale au primit onorul Detașamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Capitalei.


În sala de festivități, Majestatea Sa a transmis mesajul de mulțumire al Casei Regale pentru participarea jandarmilor la cele cinci zile de ceremonii, apoi, împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu, însoțiți de comanda jandarmeriei, au vizitat Muzeul Armei și s-au recules la biserica Inspectoratului General.
Ca într-un gest de omagiu adus străbunicii Majestății Sale, Regina Maria, numită de către popor “Regina Soldat”, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române a luat masa cu ofițerii și subofițerii jandarmi la popota cazarmei Băneasa.
 

 

Sursa foto IJJ