ACUM! Dacia împreună cu elevi de la școlile din Mioveni- acțiune de ecologizare!

Grupul Renault oparticipă, astăzi, o amplă acțiune de ecologizare, împreună cu un grup de elevi de la şcoli din Mioveni.
Copiii, alături de un colectiv format din manageri ai platformei industriale Dacia de la Mioveni, vor învăţa cum să colecteze deşeuri selectiv şi se vor implica, alături de aceştia, la curăţarea unei zone din Făget. 

30 de copii de la scolile generale din Mioveni au ajuns pe platoul din Făget. Organizatorii au distribuit gratuit tricouri, șepci, cornuri cu ciocolată și apă plată.

CITEȘTE ȘI ... Se circulă bară la bară la ieșirea de pe A1! Evitați zona Bascov!


Program

9 :00 Sosire Făget, Argeş
9 :15 – 10 :00 Formare ecologică susţinută de 50 de manageri ai Grupului Renault România : Cum să devenim mai responsabili cu mediul care ne înconjoară/Cum să ecologizăm şi să selectăm deşeurile în mod corect şi responsabil
10 :00 – 11 :00 Colectare deşeuri
11 :15 – 11 :45 Bilanţ acţiune şi festivitate decernare diplomeAcțiunea este realizată în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni, Inspectoratul Şcolar judeţean Argeş şi Administraţia locală pentru Mediu.
La eveniment vor lua parte Christophe Dridi, director al Uzinei Vehicule Dacia şi Adina Ionescu, director Comunicare şi Responsabilitate Socială Grup Renault România, dar şi reprezentanţi ai autoritaţilor locale.